Isparta Sütçüler Kanyonu : YAZILI KANYON, ISPARTA - Mutluluğun Peşinde! : Kanyon soğuk suyu ve yeşilliği ile ziyaretçilerine hoş zamanlar yaşatmaktadır.

Isparta Sütçüler Kanyonu : YAZILI KANYON, ISPARTA - Mutluluğun Peşinde! : Kanyon soğuk suyu ve yeşilliği ile ziyaretçilerine hoş zamanlar yaşatmaktadır.. Rakımı 250 metre ile yazılı kanyon tabiat parkı. Yazılı kanyon tabiat park alanında önemli kanyonlar bulunmaktadır. Ruhu'l beyan recommends isparta sütçüler yazılı kanyon tabiat parkı. Isparta sütçüler ilçesinde bulunan yazılı kanyon. Akdeniz bölgesinde isparta ili sütçüler ilçesi sınırları içerisindedir.

Sütçüler i̇lçesi'ne20 km uzaklıkta bulunan yazılı kanyon tabiat parkı,600 ha.lık bir alanı kapsamaktadır. Kanyon soğuk suyu ve yeşilliği ile ziyaretçilerine hoş zamanlar yaşatmaktadır. Değirmendere çayı vadisi içinden geçerek karacaören baraj gölü'ne dökülür. Sütçüler i̇lçesi'ne 10 km uzaklıkta olup, 600 ha.lık bir alanı kapsamaktadır. Isparta ili sütçüler ilçesi candır köyü mevkiinde ormanı doğası ve muhteşem tarihi ile tüm yerli ve yabancı misafirlerin görmesi gökhan y adlı kullanıcıdan yazılı kanyon milli parkı hakkında bilgi alın.

sığırlık i kalesi görsel sahibi isparta il kültür ve turizm
sığırlık i kalesi görsel sahibi isparta il kültür ve turizm from www.kulturportali.gov.tr
Isparta ili sütçüler ilçesi çandır köyü mülki hudutları içerisindedir. Tepeye kadar çıkmak için o dar geçitleri katletmek çok. Uzaklıkta bulunan yazılı kanyon tabiat parkı 600 hektarlık bir alanı kaplamaktadır. Isparta sütçüler ilçesinde bulunan kanyondaki bir taş üzerinde eski yunan şairi epiktetos'un hür i̇nsan üzerine bir şiir'inin yer. Şayet isparta ve yazılı kanyon milli parkı, sütçüler hakkında biraz bilgi lazımsa; 05.09.1989 tarihindetabiat parkı olarak ilan edilmiştir. Türkiyemizin gezmeye görmeye değer yerlerinden yazılı kanyon, isparta iline bağlı sütçüler ilçesinde bulunmaktadır.yazılı yazılı kanyon nasıl gidilir, yazılı kanyon nerede, yazılı kanyon hakkında bilgi. 37.7626296, 30.5537527 ve hava durumu ise tahminen ile olacaktır.

Yazılı kanyon tabiat park alanında önemli kanyonlar bulunmaktadır.

Isparta ili sütçüler ilçesi candır köyü mevkiinde ormanı doğası ve muhteşem tarihi ile tüm yerli ve yabancı misafirlerin görmesi gökhan y adlı kullanıcıdan yazılı kanyon milli parkı hakkında bilgi alın. Uzaklıkta bulunan yazılı kanyon tabiat parkı 600 hektarlık bir alanı kaplamaktadır. Öncelikle isparta için koordinat bilgileri; 600 ha.lık bir alanı kapsamaktadır. Sütçüler sütçüler yazılı kanyon yazılı yazılı kanyon yazili kanyon ısparta gezilecek yerler. Değirmendere çayı vadisi içinden geçerek karacaören baraj gölü'ne dökülür. Akdeniz bölgesinde isparta ili sütçüler ilçesi sınırları içerisindedir.bitki örtüsü, yaban hayatı çeşitliliği ve arkeolojik kaynakları ile eşsiz manzara güzelliğine sahip yörenin 600 hektarlık bölümü 1989 yılında. Kanyonun bulunduğu sütçüler ilçesi, isparta'ya 94 km uzaklıkta. Isparta'nın güney doğusunda bulunan sütçüler köyü, doğal güzelliklerinin ve tarihi mirasının yanı sıra en çok yazılı kanyon tabiat parkı ile ziyaretçi çekiyor. 05.09.1989 tarihindetabiat parkı olarak ilan edilmiştir. Park adını veren kanyonun derinliği 100 ile 400 m.dir. Kanyon, sütçüler ilçesinin güneybatısında bulunur. Isparta ili sütçüler ilçesi çandır köyü mülki hudutları içerisindedir.

© 2021, yazılı kanyon tabiat parkı. Sütçüler sütçüler yazılı kanyon yazılı yazılı kanyon yazili kanyon ısparta gezilecek yerler. Isparta'nın güney doğusunda bulunan sütçüler köyü, doğal güzelliklerinin ve tarihi mirasının yanı sıra en çok yazılı kanyon tabiat parkı ile ziyaretçi çekiyor. Yazılı kanyon milli parkı haritası isparta ili içinde nerede olduğu harita merkezinde yazılı kanyon milli parkı gps koordinatları 37° 27´ 48.2328 ve 30° 54´ 36.8712. Sağolsun eyüp abimizin davetiyle gittiğim isparta sütçülerde bir gece kaldıktan sonra kahvaltı için gittiğimiz yazili kanyon tabi̇at parki gerçekten görülmeye değerdi.

Yazılı Kanyon Tabiat Parkı ~ ANTALYA CITY BLOG
Yazılı Kanyon Tabiat Parkı ~ ANTALYA CITY BLOG from 1.bp.blogspot.com
Yazılı kanyon tabiat park alanında önemli kanyonlar bulunmaktadır. Akdeniz bölgesinde isparta ili sütçüler ilçesi sınırları içerisindedir.bitki örtüsü, yaban hayatı çeşitliliği ve arkeolojik kaynakları ile eşsiz manzara güzelliğine sahip yörenin 600 hektarlık bölümü 1989 yılında. Yazılı kanyon tabiat parkısütçüler ilçesine. Değirmendere çayı vadisi içinden geçerek karacaören baraj gölü'ne dökülür. © 2021, yazılı kanyon tabiat parkı. Pek çok araştırmacının ve meraklıların bu kanyonu. Yazılı kanyon tabiat parkı sütçüler ilçesine. Ruhu'l beyan recommends isparta sütçüler yazılı kanyon tabiat parkı.

Isparta'ya 101 km uzaklıkta olan sütçüler i̇lçesi'nin yüzölçümü 1287 km²dir.

Kamp için pek uygun yer olduğunu söylemek doğru olmaz. Zengin bitki örtüsü, yaban hayatı ve seyrine. Pek çok araştırmacının ve meraklıların bu kanyonu. Antalya ve isparta arasında muhteşem bir doğa.ağustos ayında bile serin bir kaçamak, alabalık avı, trekking, piknik.hiçbir yerde doğayla bu kadar içiçe. Kanyon, sütçüler ilçesinin güneybatısında bulunur. İsparta sütçüler çandır yazılı kanyon #yazılıkanyon #çandır #ısparta. Isparta sütçüler ilçesinde bulunan kanyondaki bir taş üzerinde eski yunan şairi epiktetos'un hür i̇nsan üzerine bir şiir'inin yer. Isparta ili sütçüler ilçesi çandır köyü mülki hudutları içerisindedir. Tepeye kadar çıkmak için o dar geçitleri katletmek çok. 37.7626296, 30.5537527 ve hava durumu ise tahminen ile olacaktır. Uzaklıkta bulunan yazılı kanyon tabiat parkı 600 hektarlık bir alanı kaplamaktadır. 600 ha.lık bir alanı kapsamaktadır. Öncelikle isparta için koordinat bilgileri;

Rakımı 250 metre ile yazılı kanyon tabiat parkı. Türkiyemizin gezmeye görmeye değer yerlerinden yazılı kanyon, isparta iline bağlı sütçüler ilçesinde bulunmaktadır.yazılı yazılı kanyon nasıl gidilir, yazılı kanyon nerede, yazılı kanyon hakkında bilgi. Isparta ili sütçüler ilçesi candır köyü mevkiinde ormanı doğası ve muhteşem tarihi ile tüm yerli ve yabancı misafirlerin görmesi gökhan y adlı kullanıcıdan yazılı kanyon milli parkı hakkında bilgi alın. Şayet isparta ve yazılı kanyon milli parkı, sütçüler hakkında biraz bilgi lazımsa; Uzaklıkta bulunan yazılı kanyon tabiat parkı 600 hektarlık bir alanı kaplamaktadır.

GENCEK GÖLETİ
GENCEK GÖLETİ from photos.wikimapia.org
37.7626296, 30.5537527 ve hava durumu ise tahminen ile olacaktır. Yazılı kanyon tabiat park alanında önemli kanyonlar bulunmaktadır. Türkiyemizin gezmeye görmeye değer yerlerinden yazılı kanyon, isparta iline bağlı sütçüler ilçesinde bulunmaktadır.yazılı yazılı kanyon nasıl gidilir, yazılı kanyon nerede, yazılı kanyon hakkında bilgi. Yazılı kanyon tabiat parkı, kovada gölü milli parkı ile birlikte isparta ili sütçüler ilçesi sınırları içinde yer alan ülkemizin iki güzelliğinden biri. Isparta ili sütçüler ilçesi candır köyü mevkiinde ormanı doğası ve muhteşem tarihi ile tüm yerli ve yabancı misafirlerin görmesi gökhan y adlı kullanıcıdan yazılı kanyon milli parkı hakkında bilgi alın. Kanyonun bulunduğu sütçüler ilçesi, isparta'ya 94 km uzaklıkta. Uzaklıkta bulunan yazılı kanyon tabiat parkı 600 hektarlık bir alanı kaplamaktadır. Sütçüler'in doğal güzelliklerinin en çok ilgi çekeni yazılıkanyon olsa da, komşusu olan bir başka kanyonu, köprüçay kanyonu'nu da gözardı etmemeli.

Ruhu'l beyan recommends isparta sütçüler yazılı kanyon tabiat parkı.

Şayet isparta ve yazılı kanyon milli parkı, sütçüler hakkında biraz bilgi lazımsa; Yazılı kanyon otobüs seferleri bulunmadığı için özel olarak tur şirketlerinin kaldırdığı otobüsleri tercih edebilirsiniz. Isparta ili sütçüler ilçesi çandır köyü mülki hudutları içerisindedir. Isparta'nın güney doğusunda bulunan sütçüler köyü, doğal güzelliklerinin ve tarihi mirasının yanı sıra en çok yazılı kanyon tabiat parkı ile ziyaretçi çekiyor. 1989 tarihinde milli park ilan edilmiş. Isparta'ya 101 km uzaklıkta olan sütçüler i̇lçesi'nin yüzölçümü 1287 km²dir. Öncelikle isparta için koordinat bilgileri; Rakımı 250 metre ile yazılı kanyon tabiat parkı. 05.09.1989 tarihindetabiat parkı olarak ilan edilmiştir. Yazılı kanyon tabiat park alanında önemli kanyonlar bulunmaktadır. İsparta sütçüler çandır yazılı kanyon #yazılıkanyon #çandır #ısparta. Antalya ve isparta arasında muhteşem bir doğa.ağustos ayında bile serin bir kaçamak, alabalık avı, trekking, piknik.hiçbir yerde doğayla bu kadar içiçe. Isparta sütçüler ilçesinde bulunan kanyondaki bir taş üzerinde eski yunan şairi epiktetos'un hür i̇nsan üzerine bir şiir'inin yer.

Akdeniz bölgesinde isparta ili sütçüler ilçesi sınırları içerisindedir ısparta sütçüler. 05.09.1989 tarihindetabiat parkı olarak ilan edilmiştir.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama